Crispy red hot wings med syrlig blomstersalat
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Slik gjør du
Finkutt gulrot, fennikel og reddiker syltynt på mandolin og legg de kaldt vann. Kutt stangselleri i små terninger.
Smak til Creme fraiche med blue cheese, sitron og sort pepper. Rør så i halvparten av stangselleriterningene.
Stek kylling red hot wings i ovn eller airfryer til de er gylden og sprø, etter anvisningen på pakken.
Hell av vannet av de finkuttede grønnsakene og tørk lett av de før du vender de inn i dressingen.
Ha så over de spiselige blomstene.
Dressing:
Bland dijonsennep, honning og hakket frisk dill sammen. Pisk inn olivenolje og klem over saften av en sitron.
Dander de spiselige blomstene rundt de finkuttede grønnsakene.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Liknende oppskrift
Nudel kyllingsuppe
Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing