Grillet paprikasalat med kylling og honningmarinert ost
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En smakfull kyllingsalat perfekt til middag eller lunsj
Slik gjør du
Del paprikene i 4 store skiver, og stek eller grill dem til de får en flott grillet farge.
La paprikaen avkjøle.
Kutt paprikaen så i mindre, men fortsatt grove biter.
Rens og kutt stangselleri i tynne skiver.
Finn frem en bolle, og ha i paprika og stangselleri.
Hakk persillen og ha den over i bollen.
Press sitronsaften over salaten og ha på olivenolje, og en klype maldonsalt. Bland alt godt sammen.
Kutt osten i små terninger ca 1×1 cm store. Ha osten i en skål og bland inn honning og maldonsalt.
Finn frem et fat og anrett Spiseklar lårfilet BBQ, paprikasalaten og osten.
Server gjerne med godt brød.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Nudel kyllingsuppe
Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing