høstlig salat med kylling og bakte epler

Høstlig salat med kylling og bakte epler

30 min | Enkel

Ingredienser

Stekt søtpotet og eple

1.5 stk
eple
1 stk
søtpotet
2 ss
olivenolje

Salat

100 g
grønnkål
2 never
hasselnøtter
1 ss
olivenolje
0.5 stk
sitron (saften)
1 ss
balsamico sirup
1 klype
chiliflak
1 pk
Stekt og skivet Cæsar
Nyhet
Høstlig salat med kylling og bakte epler

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Lun salat med høstens epler.

Slik gjør du

Bakte søtpoteter og epler

Sett ovnen på 225 grader.

Skrell søtpoteten, kutt den i terninger og legg den på en bakepapirkledd stekeplate. Hell på litt olivenolje og dryss på litt salt.

Kutt eplene i båter med skall og legg de på stekeplaten sammen med søtpoteten.

Bak eplebåter og søtpotet i ovnen i 15 minutter til de er godt bakte og gylne.

 

 

Salat

Legg grønnkål på et stort fat og vend inn litt olivenolje og sitron med hendene.

Legg stekt og skivet Cæsar kylling over grønnkålen. Ha deretter i søtpotet og eplebåter.

Rist hasselnøtter i en stekepanne og ha over salaten.

Topp med balsamicosirup og chiliflak.

Nyhet
Høstlig salat med kylling og bakte epler