
Høstlig salat med kylling og bakte epler
30 min | Enkel
Ingredienser
Stekt søtpotet og eple
1.5 stk
eple
1 stk
søtpotet
2 ss
olivenolje
Salat
100 g
grønnkål
2 never
hasselnøtter
1 ss
olivenolje
0.5 stk
sitron (saften)
1 ss
balsamico sirup
1 klype
chiliflak
1 pk
Stekt og skivet Cæsar

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Lun salat med høstens epler.
Slik gjør du
Bakte søtpoteter og epler
Sett ovnen på 225 grader.
Skrell søtpoteten, kutt den i terninger og legg den på en bakepapirkledd stekeplate. Hell på litt olivenolje og dryss på litt salt.
Kutt eplene i båter med skall og legg de på stekeplaten sammen med søtpoteten.
Bak eplebåter og søtpotet i ovnen i 15 minutter til de er godt bakte og gylne.
Salat
Legg grønnkål på et stort fat og vend inn litt olivenolje og sitron med hendene.
Legg stekt og skivet Cæsar kylling over grønnkålen. Ha deretter i søtpotet og eplebåter.
Rist hasselnøtter i en stekepanne og ha over salaten.
Topp med balsamicosirup og chiliflak.
