Spaghetti med kylling og oliven
20 min | God og lettlaget
Ingredienser
1 pk
Stekt og skivet kylling classic
300 g
Spagetti
4 stk
Hvitløksfedd
150 g
Cerrytomater
50 g
Bladpersille
100 g
Kalamata oliven
1 stk
Parmesan til topping
1 stk
Klype salt og pepper
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Enkel, lettlaget italiener med stekt og skivet kylling.
Slik gjør du
- Kok spagetti etter anvisning på pakken.
- Kutt hvitløk i tynne skiver og ha den i en stekepanne med litt olivenolje.
- Kutt cherrytomatene i to.
- Ha hvitløken i en panne med litt olivenolje og brun den i et par minutter.
- Ha i cherrytomatene sammen med hvitløken og la det surre på svak varme mens pastaen koker.
- Hell av vannet til spagettien og ha den i pannen sammen tomat og hvitløksblandingen.
- Bland inn skivet kylling, oliven og en skvett olivenolje.
- Smak til med salt og pepper og bland alt godt sammen på svak varme.
- Server med oppkuttet bladpersille og revet parmesan.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Nudel kyllingsuppe
Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing