
Kyllingpai
50 min |
Ingredienser
2 pk
spiseklar kylling soltørket tomat
1 stk
brokkoli (i mindre biter)
1 stk
løk(hakket eller strimlet)
100 gr
parmesan(revet)
4 stk
egg
5 ss
fløte
salt
pepper
1 stk
paideig, lage selv eller kjøp ferdig
1 stk
salatmiks(150-175gr pose)
1 stk
boks soltørket tomat i olje(hakket)
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Slik gjør du
Rull ut & press ned paidegen i en smurt form, skjær bort overflødig deig. Trykk noen hull i bunn av deigen med en gaffel. Legg i bakepapir og fyll med ukokte erter eller ris under steking, (da bobler ikke deigen opp.)
Stek på 200* grader i 15min.
Fyll paien med brokkoli, løk, kylling og ost. Pisk opp egg og fløte, smak til med litt salt og pepper. Hell dette over paien.
Stek paien på ca 35-40min eller til paien har satt seg og fått gyllen farge.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
