tomatsalat med kylling

Lun kyllingsalat med pinjekjerner og tomat

30 min | Sommerlig

Ingredienser

1 kg
Stekt og skivet kyllingfilet pesto
250 g
Cherrytomater
2 stk
Fedd hvitløk
4 ss
Olivenolje
1 pk
Ruccola
2 kg
Håndfull basilikum
4 stk
Fersk mozarella
2 ss
Ristede pinjekjerner
1 stk
Salt og pepper etter smak
Nyhet
Lun kyllingsalat med pesto og tomat

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Varm og deilig lunch salat.

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 180 grader.

 

Knus hvitløksfeddene og legg sammen med cherrytomater og olivenolje i en ildfast form. Krydre med salt og pepper og bland sammen. La det stå i ca. 20 minutter midt i ovnen.

Rist pinjekjernene raskt i en tørr panne. Når tomatene er ferdige anretter du sammen med mozzarella, ruccola, og topper med kylling og ristede pinjekjerner olivenolje og friske urter.

Nyhet
Lun kyllingsalat med pesto og tomat