Pasta

Middagstips Pasta

Pastaretter fra

Italia

Møt Peder Støylen på 27 år fr Gloppen. Peder har en solid kokkebakgrunn fra bl. a Michelin restauranten Maemo. I dag er han kjøkkensjef på den italienske restauranten Trattoria Populare i Oslo, hvor det serveres autentisk italiensk mat.

Har du lyst til å ta pastamiddagen til nye høyder og lære deg å lage mat på ekte italiensk vis? Her kan du lære hvordan du lager hjemmelagde pastaplater, cannelloni fylt med konfitert kyllinglår, carbonara og kylling parmesan. I tillegg viser Peder deg to smaksrike pastasauser som er utgangspunktet for mange italienske pastaretter. Og som «alle» burde ha i repertoaret sitt.

Canneloni Kylling parmesan Carbonara

Gjør middagen til noe spesielt med

Kylling parmesan

Drøm deg til Italia med denne panerte kyllingretten toppet med hjemmelaget tomatsaus, mozzarella og parmesan. En tradisjonell rett fra Italia som stammer helt tilbake fra det 20. århundre. En perfekt helgemiddag der du enkelt kan imponere med en annerledes og garantert saftig kyllingopplevelse. Server på ekte italiensk vis, med pasta tagliatelle ved siden av. Buon appetito!

Se oppskriften her

Kylling parmesan

Se hvordan du lager en crispy, panert kylling med tomatsaus og parmesan for en ekstra god middag

Panere kylling

Panering av kylling gir en smakfull vri på den klassiske kyllingretten. Se enkelt hvordan det gjøres.

Gårdsklekket

Våre Gårdsklekket produkter passer perfekt til pastaretter. Ta deg god tid på kjøkkenet, og del maten med de du er glad i

Les mer om Gårdsklekket her

Server en uimotståelig middag med

Canneloni

Liker du å lage mat fra bunnen av? Imponer middagsgjester med en smakfull Italiensk vri på lasagne. Canneloni er en type lasagne der du ruller kjøttfyllet i ferske pastaruller, og topper med en fantastisk bechamelsaus og karamellisert ost.
For deg som er glad i å lage mat har du her muligheten til å lage både tomatsaus, bechamelsaus og pasta fra bunnen av. Ikke prøvd det før? Det er lettere enn man skulle tro – sjekk oppskriftene under.

Se oppskriften på Canneloni her

Canneloni

Hjemmelaget pasta fylt med konfitert kylling, tomatsaus og bechamel.

Se oppskriften på Canneloni her

Hjemmelaget pasta

Ta pastamiddagen til nye høyder med hjemmelaget pasta. Du vil ikke angre.

Se oppskrift på hjemmelaget pasta her

Tomatsaus

Lag tomatsaus fra bunn, eksperimenter, og gjør den til din egen.

Se oppskrift på tomatsaus her

Bechamelsaus

Dette er jo en klassiker av en grunn, den deilige smaken passer til så mye.

Se oppskrift på bechamelsaus her

Konfitere kylling

Legg av litt ekstra tid til tilberedning av kyllingen. Ved å konfitere kyllinglåret og får du en himmelsk mør og saftig kylling. Se video for fremgangsmåte.

Klassisk kylling

Carbonara

Herlig italiensk klassiker med en vri, carbonara med kylling. Kjært barn har mange navn, og her har du oppskriften på et lettere alternativ med litt høyere proteininnhold. En spennende måte å lage carbonara, og skulle du lure på om den smaker godt? Test ut selv!
Enkel, god og rask hverdagsmiddag.

Se oppskriften her

Kyllingen

Gode råvarer er et godt utgangspunkt for gode matopplevelser. Rettene som Peder har laget for oss er laget med Gårdsklekket kyllingfilet og kyllinglår.

Du finner Gårdsklekket produktene i Coop sine butikker