Blomkålsuppe med kylling og krutonger
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Slik gjør du
Blomkål og løk kuttes i grove biter og stekes i 3 minutter. Tilsett kraft og kok mørt.
Kjøres i blender og smak til med fløte, salt og pepper.
Skjær kylling lårkjøtt i fine terninger. Stek i stekepanne til terningene er gjennomstekt.
Garneres med kylling lårkfilet, stekt i små terninger, og krutonger.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
Liknende oppskrift
Nudel kyllingsuppe
Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing