Thai- inspirert kyllingsuppe med nudler

Thai-inspirert kyllingsuppe med nudler

20 min | 30 minutter

Lyst på noe asiatisk og spicy til middag? Denne suppen får fart på smaksløkene!

Ingredienser

1 pk
Kyllingfilet naturell
1 ss
Olivenolje
2 stk
Fedd hvitløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Gul løk
3 ss
Thai red curry paste
1 ss
Ingefær, revet
1 l
Kyllingbuljong
2 stk
Kokosmelk, boks
5 stk
Blader thai basilikum
1 ss
Fiskesaus
150 g
Risnudler
2 ts
Brunt sukker
stk
Vårløk
1 stk
Håndfull koriander
1 stk
Chili
1 stk
Saften av lime
Nyhet
Thai-inspirert kyllingsuppe med nudler

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Lyst på noe asiatisk og spicy til middag? Denne suppen får fart på smaksløkene!

Slik gjør du

  1. Vask, rens og del grønnsakene.
  2. Del kyllingen i skiver.
  3. Varm olivenolje på middels varme i en dyp stekepanne, tilsett kylling og fres raskt i pannen før du tar den ut og legger til side.
  4. Så tilsetter du hvitløk, paprika og løk. Stek i 3- 4 minutter til løken er myk og blank.
  5. Tilsett red currypaste og ingefær, og rør rundt i ca. 1 minutt.
  6. Tilsett buljong og kokosmelk, og bland godt sammen før du legger i kyllingen og noen blader thai basilikum. Kok opp og la det småputre i ca. 7-10 minutter.
  7. Til slutt tilsetter du fiskesaus, risnudler og brunt sukker. Rør lett sammen og kok til nudlene er møre.

 

Nyhet
Thai-inspirert kyllingsuppe med nudler