
Thai-inspirert kyllingsuppe med nudler
20 min | 30 minutter
Ingredienser
1 pk
Kyllingfilet naturell
1 ss
Olivenolje
2 stk
Fedd hvitløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Gul løk
3 ss
Thai red curry paste
1 ss
Ingefær, revet
1 l
Kyllingbuljong
2 stk
Kokosmelk, boks
5 stk
Blader thai basilikum
1 ss
Fiskesaus
150 g
Risnudler
2 ts
Brunt sukker
stk
Vårløk
1 stk
Håndfull koriander
1 stk
Chili
1 stk
Saften av lime

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Lyst på noe asiatisk og spicy til middag? Denne suppen får fart på smaksløkene!
Slik gjør du
- Vask, rens og del grønnsakene.
- Del kyllingen i skiver.
- Varm olivenolje på middels varme i en dyp stekepanne, tilsett kylling og fres raskt i pannen før du tar den ut og legger til side.
- Så tilsetter du hvitløk, paprika og løk. Stek i 3- 4 minutter til løken er myk og blank.
- Tilsett red currypaste og ingefær, og rør rundt i ca. 1 minutt.
- Tilsett buljong og kokosmelk, og bland godt sammen før du legger i kyllingen og noen blader thai basilikum. Kok opp og la det småputre i ca. 7-10 minutter.
- Til slutt tilsetter du fiskesaus, risnudler og brunt sukker. Rør lett sammen og kok til nudlene er møre.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5


Liknende oppskrift

Nudel kyllingsuppe

Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter

Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott

Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker

Crispy Chicken Burger med chipotle mayo

Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney

Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw

Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing