Dobbelbakte poteter med kylling
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Ost, kylling og potet i en nydelig blanding. Perfekt som smårett.
Slik gjør du
Vask potetene og stikk hull i dem med en gaffel. Legg dem på et steke brett. Og sett det inn i forvarmet ovn på 200 grader.
Ta potetene ut av ovnen og del dem i to på langs. Grav ut potetkjøttet.
Bland potetkjøttet sammen halvparten av kyllingen, grovhakket tomat, halvparten av korianderen, salt og pepper. Ha blandingen i potetskallene, og topp med resten av kyllingen og revet ost.
Sett potetene tilbake i ovnen, og bak dem i 12-15 minutter til osten er gyllen.
Topp med resten av korianderen og server gjerne med lime hvis du har.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
Nudel kyllingsuppe
Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing