Kyllingburger med tomatsalsa
Ingredienser
Kyllingburger
Tomatsalsa
Coleslaw
Søtpotetfries
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Grillet kyllingburger med spicy tomatsalsa og coleslaw til grillmiddagen.
Slik gjør du
Kyllingburger:
Tørk av kyllingfiletene og krydre dem med salt, pepper og olje.
Grill filetene til de har en temperatur på 65 grader.
Skive filetene i tynne skiver.
Grill hamburgerbrødene lett på grillen.
Tomatsalsa:
Vask og rens tomatene for frø. Hakk tomat, rødløk og koriander i små biter. Ha i ketchup, tomatpure, røykessens, worcestersaus, sukker og tabasco.
Rør alt godt sammen.
Coleslaw:
Skjær hodekål i tynne skiver og rasp gulroten med et rivjern.
Bland sammen creme fraiche, majones, sitronjuice, salt og pepper og vend inn sammen med kål og gulrot.
Vask og rens grønnkålen og riv av passelige deler.
Ha i grønnkålen 5 minutter før servering.
Søtpotetfries:
Vend potetstrimlene i olje, salt og pepper.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Liknende oppskrift
Nudel kyllingsuppe
Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing