soya kyllingspyd

Kyllingspyd med cashew dipp

60 min | Enkel

Kyllingspyd marinert i soya med cashew dipp perfekt som smårett.

Ingredienser

Kyllingspyd

2 ss
sukker
2 dl
soya
1 fedd
hvitløk
1 ts
sriracha saus

Cashew dipp

2 dl
cashew
1.5 dl
kokosmelk

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Kyllingspyd marinert i soya med cashew dipp perfekt som smårett.

Slik gjør du

Kyllingspyd:

Bland sammen soya, sukker, sriracha og hvitløk.

Skjær kyllingen i strimler og legg de i marinaden.

La kyllingen marinere i 1-5 timer. Jo lenger tid den får marinere desto mer smak.

Bløtlegg spydene i vann i minst en time før du skal grille, slik at de ikke så lett tar fyr på grillen.

Grill kyllingspydene på høy temperatur, men pass på så de ikke brenner seg.

Etter ca. 7-10 minutter er de ferdige.

 

 

Cashew dipp:

Ha cashewnøtter og kokosmelk i en blender, og kjør det sammen til en glatt dipp.

Server sammen med de grillede kyllingspydene.