Kyllingtaco med chimichurri, guacamole og balsamicosyltet løk
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En rask og velsmakende vri på tacoen. Oppskrift fra Gitte & Filip.
Slik gjør du
Kutt kyllingen og mangoen i biter.
Chimichurri:
Finhakk koriander, bladpersille, hvitløk og chili. Ha ingrediensene i en bolle og bland inn olivenolje, limejuice og eddik. La chimichurrien stå i ca 20-40 minutter å godgjøre seg før du spiser den.
Balsamicosyltet rødløk:
Skrell og kutt rødløk og ha den i en liten kjele. Ha de andre ingrediensene i kjelen og kok opp. Når blandingen har kokt opp skrur du av varmen, og har blandingen i en skål. La løken trekke i laken et par timer, hell deretter av væsken.
Klassisk guacamole:
Mos avocado i en bolle. Skvis inn limejuice og finkuttet koriander. Smak til med salt og pepper.
Topp lomper eller lefser med kylling, ost, salsa, løk, guacamole, chimichurri, mango og rømme. Vel bekomme!
Liknende oppskrift
Nudel kyllingsuppe
Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing