tacogitte

Kyllingtaco med chimichurri, guacamole og balsamicosyltet løk

min | Enkel

En rask og velsmakende vri på tacoen. Oppskrift fra Gitte & Filip.

Ingredienser

0 kg
1 pakke Flammegrillet kylling
0 kg
1 pakke lomper eller tacolefser
0 kg
Rømme
0 kg
Ost
0 kg
Salsa
0 kg
1 mango
0 kg
CHIMICHURRI:
0 kg
2 dl koriander
0 kg
2 dl bladpersille
0 kg
1 grønn chili
0 kg
2 store fedd hvitløk
0 kg
1 dl olivenolje
0 kg
2 ss hvit- eller rødvinseddik
0 kg
Saften fra 1/2 lime
0 kg
SYLTET LØK:
0 kg
1 rødløk
0 kg
2 dl balsamico
0 kg
1 dl sukker
0 kg
2 dl vann
0 kg
GUACAMOLE:
0 kg
2 godt modne avocado
0 kg
Saften fra 1/2 lime
0 kg
En liten neve koriander
0 kg
Salt og pepper
Nyhet
Kyllingtaco med chimichurri, guacamole og balsamicosyltet løk

INGREDIENSER

INGREDIENSER

En rask og velsmakende vri på tacoen. Oppskrift fra Gitte & Filip.

Slik gjør du

Kutt kyllingen og mangoen i biter.

Chimichurri:

Finhakk koriander, bladpersille, hvitløk og chili. Ha ingrediensene i en bolle og bland inn olivenolje, limejuice og eddik. La chimichurrien stå i ca 20-40 minutter å godgjøre seg før du spiser den.

Balsamicosyltet rødløk:

Skrell og kutt rødløk og ha den i en liten kjele. Ha de andre ingrediensene i kjelen og kok opp. Når blandingen har kokt opp skrur du av varmen, og har blandingen i en skål. La løken trekke i laken et par timer, hell deretter av væsken.

Klassisk guacamole:

Mos avocado i en bolle. Skvis inn limejuice og finkuttet koriander. Smak til med salt og pepper.

Topp lomper eller lefser med kylling, ost, salsa, løk, guacamole, chimichurri, mango og rømme. Vel bekomme!

Nyhet
Kyllingtaco med chimichurri, guacamole og balsamicosyltet løk