19-029

Flammegrillet kyllingfilet med sort ris og pepperrotkrem

30 min | God og lettlaget

Ingredienser

Sort ris

200 g
sort ris

Pepperrotkrem

1 dl
kremfløte, vispet til krem
1 ss
nyrevet pepperrot
1 klype
slat og pepper

Basilikumolje

2 håndfull
basilikum
2 klyper
salt
2 dl
ekstra virgin olivenolje

Storkornet rød kaviar

2 ss
rød kaviar

Flammegrillet kyllingfilet

1 pk
Flammegrillet kyllingfilet/2 stk Gårdsklekket kyllingfilet

Kyllingbuljong

4 dl
kyllingbuljong
Nyhet
Flammegrillet kyllingfilet med sort ris og pepperrotkrem

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Raffinert middag på kort tid

Slik gjør du

Sort Ris

Kok risen i henhold til pakken/posen – hold den varm

Pepperrotkrem

Visp kremfløte med litt salt og sort pepper. Vend inn nyrevet pepperrot og oppbevar kremen i kjøleskapet.

Basilikumolje

Basilikumoljen lages ved å sjokk-koke to store never med fersk basilikum i 15 sekunder, fisk ut bladene raskt og kjøl dem ned i en skål med kaldt isbitvann. Ta bladene ut av skålen og klem av vannet, hakk basilikumen og rør den sammen med to priser kvalitetssalt og 2 dl extra virgin olivenolje. Ønsker du en ekstra delikat olje, kan du filtrere den gjennom et kjøkkenhåndkle eller kaffefilter.

 

Flammegrillet kyllingfilet eller Gårdsklekket kyllingfilet

Flammegrillet kyllingfilet er ferdigstekt og klar til å spises. Om du ønsker den varm kan det gjøres raskt i stekepannen med ett minutt på hver side.

Har du Gårdsklekket kyllingfilet, stek etter anvisning på pakken

Legg opp på en tallerken og server, pynt med rød kaviar.

Kyllingbuljong

Kok kyllingbuljong etter anvinsning på pakken.

Nyhet
Flammegrillet kyllingfilet med sort ris og pepperrotkrem