
Flammegrillet kyllingfilet med sort ris og pepperrotkrem
Ingredienser
Sort ris
Pepperrotkrem
Basilikumolje
Storkornet rød kaviar
Flammegrillet kyllingfilet
Kyllingbuljong

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Raffinert middag på kort tid
Slik gjør du
Sort Ris
Kok risen i henhold til pakken/posen – hold den varm
Pepperrotkrem
Visp kremfløte med litt salt og sort pepper. Vend inn nyrevet pepperrot og oppbevar kremen i kjøleskapet.
Basilikumolje
Basilikumoljen lages ved å sjokk-koke to store never med fersk basilikum i 15 sekunder, fisk ut bladene raskt og kjøl dem ned i en skål med kaldt isbitvann. Ta bladene ut av skålen og klem av vannet, hakk basilikumen og rør den sammen med to priser kvalitetssalt og 2 dl extra virgin olivenolje. Ønsker du en ekstra delikat olje, kan du filtrere den gjennom et kjøkkenhåndkle eller kaffefilter.
Flammegrillet kyllingfilet eller Gårdsklekket kyllingfilet
Flammegrillet kyllingfilet er ferdigstekt og klar til å spises. Om du ønsker den varm kan det gjøres raskt i stekepannen med ett minutt på hver side.
Har du Gårdsklekket kyllingfilet, stek etter anvisning på pakken
Legg opp på en tallerken og server, pynt med rød kaviar.
Kyllingbuljong
Kok kyllingbuljong etter anvinsning på pakken.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

