omelettrulade

Omelettrullade med sopp og spinat

25 min | Enkelt

En deilig smårett som passer perfekt til koldtbordet

Ingredienser

6 stk
2 dl
melk
1 håndfull
spinat
5 stk
sjampinjong
1 stk
gul løk
1 håndfull
persille, hakket
1 klype
salt og pepper
1 fedd
hvitløk, hakket
1 ss
olivenolje

INGREDIENSER

INGREDIENSER

En deilig smårett som passer perfekt til koldtbordet

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 175 grader

Finkutt løk og hvitløk.

Kutt soppen i skiver.

Finn fram en stekepanne, ha i litt olje og varm opp til medium varme.

Ha i løk, hvitløk og sopp og stek det til det er gyllent.

Kok opp vann i en kasserolle og ha i spinaten. La det koke i 1 minutt. Sil av vannet og skvis ut så mye vann som mulig fra spinaten.

Knekk eggene i en bolle og visp sammen med salt, pepper, melk og hakket persille.

Kle et stekebrett med bakepapir, og hell eggeblandingen over på brettet.

Fordel soppen og spinaten over eggeblandingen.

Sett brettet inn i forvarmet ovn i ca 15. minutter til eggene har satt seg.

Ta ut brettet av ovnen og rull forsiktig omeletten sammen. Stram til i kantene med bakepapiret.

Sett den inn i ovnen og stek i 5. minutter til den har satt seg helt.

Kutt rulladen i små serveringsporsjoner på ca. 1 cm tykkelse, og ha de over på et serveringsfat.