Omelettrullade med sopp og spinat
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En deilig smårett som passer perfekt til koldtbordet
Slik gjør du
Forvarm ovnen til 175 grader
Finkutt løk og hvitløk.
Kutt soppen i skiver.
Finn fram en stekepanne, ha i litt olje og varm opp til medium varme.
Ha i løk, hvitløk og sopp og stek det til det er gyllent.
Kok opp vann i en kasserolle og ha i spinaten. La det koke i 1 minutt. Sil av vannet og skvis ut så mye vann som mulig fra spinaten.
Knekk eggene i en bolle og visp sammen med salt, pepper, melk og hakket persille.
Kle et stekebrett med bakepapir, og hell eggeblandingen over på brettet.
Fordel soppen og spinaten over eggeblandingen.
Sett brettet inn i forvarmet ovn i ca 15. minutter til eggene har satt seg.
Ta ut brettet av ovnen og rull forsiktig omeletten sammen. Stram til i kantene med bakepapiret.
Sett den inn i ovnen og stek i 5. minutter til den har satt seg helt.
Kutt rulladen i små serveringsporsjoner på ca. 1 cm tykkelse, og ha de over på et serveringsfat.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
Nudel kyllingsuppe
Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing