Frokostmuffins

Frokostmuffins

40 min | God og lettlaget

Eggmuffins som passer godt til frokost, eller til å ha med i matpakken.

Ingredienser

8 stk
1 dl
matfløte
0.5 ts
cayennepepper
1 klype
sort pepper
0.5 ts
bakepulver
2 ss
frisk basilikum, finhakket
300 g
bacon, stekt og kuttet i terninger
2 dl
revet ost
2 stk
vårløk, finhakket

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Eggmuffins som passer godt til frokost, eller til å ha med i matpakken.

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 190 grader.

Stek bacon sprøtt i en panne, del i terninger.

Finn frem en stor bolle og pisk sammen egg, fløte, cayenepepper, pepper og bakepulver.

Fordel revet ost, baconterninger, finhakket vårløk og finhakket basilikum i muffinsformer. Hell over eggeblandingen til den nesten fyller opp til kanten.

Stek midt i ovnen i 20-25 minutter til de er faste og gjennomstekte.

Pynt med friske basilikumblader.