0C69oLKU

Quinoasalat med spiseklar kyllingfilet

min |

Ingredienser

2 pk
Stekt & skivet kyllingfilet soltørket tomat
200 g
Qunioa(tørr)
200 g
Fetaost
1 potte
Mynte
Granateple kjerner,

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Slik gjør du

Kok Quinoa som anvist på pakken, kjøl ned.

Skrell, kutt og stek søtpotet i ovn med litt olje.

Skrell og kutt mango og eple i terninger, bland sammen og smuldre fetaost over.

Dander skivet kyllingfilet på toppen.

Dryss grovhakket mynte og granateple over salaten, og avslutt med å skvise litt lime over salaten.

Klimautslipp 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5