19-028

Sort pasta med Flammegrillet kyllingfilet

20 min | Enkel

Imponer gjestene med denne spennede sorte pastaretten

Ingredienser

Ristede mandler

1 neve
mandler

Sort pasta

250 g
sort pasta
1 ss
olivenolje
100 g
parmesan
50 g
smør
1 stk
sitron (saften)
1 fedd
hvitløk
1 bunt
frisk basilikum
1 klype
salt og pepper

Flammegrillet

1 pk
Flammegrillet kyllingfilet/2 stk Gårdsklekket kyllingfilet
Nyhet
Sort pasta med Flammegrillet kyllingfilet

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Imponer gjestene med denne spennede sorte pastaretten

Slik gjør du

Ristede mandler

  1. Rist mandlene på et stekebrett i ovnen 200 grader i ti minutter på. Rist på brettet av og til for å sikre jevn risting. Hakk deretter mandlene i små biter.
  2. Skjær kyllingfileten i skiver. Legg pasta på tallerken med kyllingskivene og strø over resten av mandler, parmesan og basilikum.

Sort pasta

Ferdig sort pasta finner du i delikatesseforretninger som Gutte på Haugen og Mathallen. Om du ikke har sort pasta smaker det også veldig godt med vanlig pasta

Kok pasta som angitt på pakken og sil av vannet.

Skjær hvitløk i tynne biter og stek lett på lav varme med en ss olivenolje.

Tilfør den kokte pastaen til stekepannen, tilsett juicen fra en halv sitron og smøret. Rør sammen med en rask og jevn bevegelse i et minutt for å få effekten av emulsjonen.

Tilsett halvparten av revet parmesan, halvparten av de hakkede mandlene, halvparten av basilikumbladene, tilsett salt og pepper etter behov. Rør sammen.

Flammegrillet kylling

Flammegrillet kyllingfilet er spiseklar. Skjær kyllingfileten i skiver.

Har du Gårdsklekket kyllingfilet, stek etter anvisning på pakken

Legg pasta på tallerken med kyllingskivene og strø over resten av mandler, parmesan og basilikum.

Nyhet
Sort pasta med Flammegrillet kyllingfilet