Gresskarsuppe med gårdsklekket kylling og paprika
min | Enkel
Ingredienser
2 stk
Gårdsklekket kyllingbryst med appelsin og rosmarin
500 g
Gresskar, skrelt og hakket
1 stk
Rød paprika, hakket
2 fedd
Hvitløk, hakket
1 stk
Løk, hakket
1 cm
Ingefær, revet
2 L
Kyllingkraft
2 dl
Rømme
Gresskarkjerner til topping
Olje til steking
Salt og pepper etter smak
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Prøv denne smaksrike gresskarsuppen med gårdsklekket kylling og paprika.
Slik gjør du
1. Forbered ingrediensene:
-
- Skrell og hakk gresskaret i terninger. Hakk rød paprika, løk, hvitløk, og riv ingefær.
2. Stek grønnsakene:
-
- Varm opp litt olje i en stor kjele som skal romme suppen, over middels varme. Tilsett løk og hvitløk, og stek til løken er myk og gjennomsiktig, ca. 5 minutter.
- Tilsett ingefær og paprika, og stek i ytterligere 2-3 minutter.
3. Kok opp suppen:
-
- Ha i gresskarbitene og kyllingkraften i kjelen. La suppen koke opp, og deretter redusere varmen til lav varme. La den småkoke i 20-25 minutter, eller til gresskaret er mørt.
4. Stek kyllingen til gjennomstekt. Innvendig temperatur bør være 75 °C.
5. Blend suppen:
-
- Bruk en stavmikser på innholdet i kjelen (eller hell suppen i en blender) og blend sammen alt utenom kyllingen til en jevn og kremet konsistens. Hvis suppen er for tykk, kan du tilsette litt mer kyllingkraft eller vann.
6. Smak til:
-
- Smak til suppen med salt og pepper. Varm den opp igjen hvis nødvendig.
7. Servering:
-
- Skjær kyllingbrystene i skiver og legg dem på toppen av suppen. Topp med en klatt rømme og dryss over gresskarkjerner for ekstra crunch.
8. Nyt:
-
- Server suppen varm og nyt!
Denne suppen er både smakfull og fyldig, perfekt for en høstmiddag. God appetitt!
Nudel kyllingsuppe
Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing