
Oppskrifter FESTMÅLTID
.
Våre beste OPPSKRIFTER til festmåltid
Her finner du oppskriftene på hel kylling vi liker best akkurat nå! Hel kylling er enkelt og passer utmerket for hele familien eller koselige påskemiddager.
Imponer både venner og familie med en smakfull middag!
Prøv våre smakfulle oppskrifter, og finn din favoritt!
.

Lun og god kylling
Hel kylling
En smakfull hel ovnsstekt kylling med grov potetmos og fennikelsalat.
Passer perfekt til påskemiddagen!
Oppskrift KyllingStekt kylling med sprø poteter og en tyttebærglasur
påskeKYLLINGEN
Denne retten er ekstra smakfull fordi den er marinert med en smørblanding av appelsinskall, rosmarin, timian og persille. Trikset for ekstra saftig kylling er å smøre blandingen under skinnet. Serveres med skivede stekte poteter.


Lun og god kylling
Hel kylling
Langtidsstekt kylling med urter, sitron og honning. Dette er et festmåltid med deilig helstekt kylling.
Denne må prøves!
Oppskrift KyllingFestkylling
Hel kylling
Festkylling stekt over 8 timer med saltbakte mandelpoteter, skysaus og karamelliserte pærer. En spinnede sammensetning som garantert kommer til å bli godt likt.
Oppskrift Kylling

Et smakfullt måltid
Helstekt kylling
Inviter gode venner eller familie på en deilig smaksopplevelse.
OppskriftEn spennende vri
saltbakt kylling
En spennende måte å lage helstekt kylling på, som garantert vil gi deg saftig kylling. Prøv saltbakte kylling du også!
Oppskrift

En deilig
øldampet kylling
Saftigere kylling skal du lete lenge etter, å la ølet fordampe i ovnen sammen kyllingen gir en særpregen, nydelig smak på kjøttet.
Denne må prøves!
Oppskrift øldampet kyllingSmakfull
Christmas roast
Hel kylling er et perfekt alternativ i romjulen, når man har lyst på noe lettere enn de tradisjonelle julemiddagene. Med en moderne vri og tips fra vår mesterkokk Max i baklomma, kan det bli kveldensmidtpunkt.


Engelsk klassiker
SUNDAY ROAST
Om du bruker stuffing når du helsteker en kylling, får du en hel annen smaksopplevelse . Denne oppskriften på en klassisk Sunday roast har vi fått av Max Stewart, mesterkokk og eier av flere restauranter i Oslo. Han kommer fra England, og retten er inspirert av klassisk engelsk søndagsmiddag.
Hel kylling med stuffing