Kyllinggryter

Høstens Kyllinggryter

.

Smaksrike, fargerike og varmende

Våre 5 beste kyllinggryter

Det er få ting som slår en ordentlig god gryterett på en kjølig høst eller vinterdag. Våre kyllinggryter egner seg ypperlig til både hverdag og til fest. Ved å bytte ut storfekjøtt med kylling tar du både et mer klimavennlig og sunt valg. Smaken er minst like god.

Prøv våre smakfulle kyllinggryter, og finn din favoritt!

.

Smaksrik

Kyllinggryte

Hva er vel bedre med en ordentlig god gryterett når høsten sniker seg innpå og luften blir kjøligere? Kyllinggryte med tranebær har et søtt og syrlig preg over seg og er laget på bare 50 minutter.

Denne gryten passer for hele familien. Bon apeteit!

Oppskrift Kyllinggryte

En deilig

gryte av kylling lårfilet

En fantastisk god og lun gryterett. Denne deilige gryten har smaker av blant annet tomat, bønner og hvitløk. I tillegg har den nydelig farger og frisker opp enhver middagstallerken. Server som en deilig middag på en ukedag, eller inviter gjester over til et nydelig måltid.

Oppskrift gryte av lårfilet

Lun og god kyllinggryte

Kylling gulasj

Gulasj er kanskje verdens mest berømte gryte. Den ungarske nasjonalretten er mettende og smaker fantastisk. Her har vi byttet ut storfekjøtt med kylling for et litt sunnere alternativ. Den smaker fantastisk godt, og er lett å lage. Like god til hverdags, som til fest!

Oppskrift Kylling gulasj

Gårdsklekket

Våre kyllingprodukter passer perfekt til gryteretter.
Ta deg god tid på kjøkkenet, og del maten med de du er glad i.

Les mer om Gårdsklekket

Kyllinggryte

President obamas

Unn deg en god, og sunn middag. Med denne gryten får du en herlig fargepalett på asjetten, samt nydelig smaker. President Obamas kyllinggryte med chili og friske urter varmer godt på en kald høstdag. Nyt enten alene eller med hele familien!

Oppskrift Kyllinggryte

Et smakfullt måltid

Kyllingryte med cashew

Lyst til å prøve noe nytt til middagen som har spennende smaker? Hva med denne deilige kyllinggryten? Her finner du Epice marinert kylling på klassisk haitisk sett.

Oppskrift Kyllinggryte med Cashew