President Obamas kyllinggryte

President Obamas kyllinggryte

60 min | Sofistikert

Ingredienser

1 kg
Kyllinglår
2 ss
Hvetemel
2 ss
Solsikkeolje
1 stk
Gul løk, delt i 8 biter
3 stk
Gulrøtter, kuttet i skiver
3 stk
Selleristenger, kuttet i terninger
20 stk
Hvitløksfedd, knust
400 g
Cherrytomater, delt i to
3 stk
Laurbærblad
1 stk
Rød chili, hakket
1 l
Kyllingbuljong
1 stk
Håndfull frisk timian
1 stk
Håndfull frisk rosmarin
1 stk
Håndfull frisk basilikum
3 ss
Salt og pepper
Nyhet
President Obamas kyllinggryte

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Varmende deilig gryte med kyllinglår.

Slik gjør du

Gni kyllinglårene inn med mel, salt og pepper.

Ha solsikkeolje i en stor kasserolle, og varm den opp på middels styrke.

Stek kyllinglårene i kasserollen til de er gylne.

Ha i løken. Når den er gyllen, ha i hvitløk, selleri og gulrøtter og stek mens du rører i 5 minutter.

Ha i cherrytomatene, og rør i to minutter.

Ha i chili, rosmarin, timian og laurbærbladene, og rør i 2 minutter.

Ha i kyllingbuljongen og rør godt rundt. Gi gryten et oppkok, før du senker styrken, og lar den småkoke i 45 minutter under lokk.

Rør inn basilikumblader rett før servering.

Server gryten med godt surrdeigsbrød .

Nyhet
President Obamas kyllinggryte