
President Obamas kyllinggryte
Ingredienser

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Varmende deilig gryte med kyllinglår.
Slik gjør du
Gni kyllinglårene inn med mel, salt og pepper.
Ha solsikkeolje i en stor kasserolle, og varm den opp på middels styrke.
Stek kyllinglårene i kasserollen til de er gylne.
Ha i løken. Når den er gyllen, ha i hvitløk, selleri og gulrøtter og stek mens du rører i 5 minutter.
Ha i cherrytomatene, og rør i to minutter.
Ha i chili, rosmarin, timian og laurbærbladene, og rør i 2 minutter.
Ha i kyllingbuljongen og rør godt rundt. Gi gryten et oppkok, før du senker styrken, og lar den småkoke i 45 minutter under lokk.
Rør inn basilikumblader rett før servering.
Server gryten med godt surrdeigsbrød .
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5


Liknende oppskrift

Nudel kyllingsuppe

Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter

Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott

Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker

Crispy Chicken Burger med chipotle mayo

Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney

Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw

Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing