
Kyllingsuppe med bacon, bønner og pasta
40 min | God og lettlaget
Ingredienser
200 g
Stekt og skivet naturell eller 1 pakke Gårdsklekket kyllingfilet
150 g
Bacon
2 stk
Selleristenger
1 stk
Rød løk
1 stk
Fennikel
2 stk
Gulrøtter
0.5 stk
Purre
2 stk
Hvitløksfedd
700 ml
Kyllingbuljong
1 stk
Boks hvite bønner
50 g
Pecorino ost
200 g
Tagliatelle
1 ts
Røkt paprika
0.5 ts
Chili flakes
0.5 ts
Tørket oregano
0.5 ts
Tørket timian
0.5 ts
Tørket basilikum
0.5 ts
Tørket persille
1 stk
klype salt og pepper
1 stk
Håndfull frisk basilikum
1 stk
Håndfull frisk gressløk

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Varmende suppe på kalde kvelder.
Slik gjør du
Kutt alle grønnsakene i like terninger.
Stek bacon i en middels stor kasserolle til det er gyllent.
Tilsett selleri, løk og gulrøtter og stek i 3 minutter.
Ha i fennikel, purre og hvitløk og stek i 3 minutter imens du blander det godt sammen.
Tilsett krydder, røkt paprika og chiliflakes og stek i 2 minutter.
Ha i buljong og bønner og gi det et oppkok, sett på ett lokk og la det småputre i 10 minutter.
Ha i ferdig stekt & skivet kylling og pasta, sett på lokket igjen og la det koke til pastaen er al dente.
Gårdsklekket kyllingfilet: Stek kyllingfilet etter anvisning på pakken.
Vend inn gressløk og basilikum. Spar litt til toppingen.
Fordel i suppeboller og strø på pecorino, basilikum og gressløk.
