Kylling lårfiletgryte med tomat, bønner og hvitløk

Gryte av kylling lårfilet med tomat, bønner og hvitløk

25 min | Veldig enkelt

Ingredienser

800 g
kylling lårfilet eller kyllinglår
2 stk
gule løk, finhakket
4 stk
hvitløksfedd, finhakket
1 dl
kyllingbuljong
2 ss
tomatpurè
2 bokser
hermetiske tomater, hakket
1 boks
sorte bønner
1 boks
store hvite
0.5 ts
tørket timian, eller 3-4 kvister fersk timian
salt og pepper

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Fantastiske farger, utsøkt smak

Slik gjør du

Finhakk løken og hvitløken. Brun kyllinglårfileten i en stor gryte. Tilsett hvitløk og løk. Brun i omtrent 1 minutt.

Tilsett tomatpuré og brun i ytterligere ett minutt.

Tilsett buljong, hermetiske tomater og  timian.

Kok i omtrent 15 minutter på svak varme.

Ha i bønnene og smak til med salt og pepper.

Dryss gjerne litt fersk timian, gressløk eller annet fersk krydder over rett før servering.

Server gjerne med godt brød, salat eller ris.

Klimautslipp 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5