
GRYTE AV KYLLINGLÅRFILET med tomat, bønner og hvitløk
25 min | Veldig enkelt
Ingredienser
800 g
kylling lårfilet eller kyllinglår
2 stk
gule løk, finhakket
4 stk
hvitløksfedd, finhakket
1 dl
kyllingbuljong
2 ss
tomatpurè
2 bokser
hermetiske tomater, hakket
1 boks
sorte bønner
1 boks
store hvite
0.5 ts
tørket timian, eller 3-4 kvister fersk timian
salt og pepper
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Fantastiske farger, utsøkt smak
Slik gjør du
Finhakk løken og hvitløken. Brun kyllinglårfileten i en stor gryte. Tilsett hvitløk og løk. Brun i omtrent 1 minutt.
Tilsett tomatpuré og brun i ytterligere ett minutt.
Tilsett buljong, hermetiske tomater og timian.
Kok i omtrent 15 minutter på svak varme.
Ha i bønnene og smak til med salt og pepper.
Dryss gjerne litt fersk timian, gressløk eller annet fersk krydder over rett før servering.
Server gjerne med godt brød, salat eller ris.