Fargerik linse- og bønnesalat
15 min | Enkelt
    Ingredienser
Dressing
1 klype
        
                    pepper
                  
      1 klype
        
                    salt
                  
      0.5 stk
        
                    sitron
                  
      2 ts
        
                    flytende honning
                  
      2 ts
        
                    dijon sennep
                  
      0.5 dl
        
                    olivenolje
                  
      Bønnesalat
1 pk
        
                    stekt og skivet kylling
                  
      2 dl
        
                    kokte linser
                  
      2 dl
        
                    svarte bønner
                  
      2 dl
        
                    kidneybønner
                  
      1 dl
        
                    kokt mais
                  
      1 stk
        
                    agurk
                  
      1 stk
        
                    rødløk
                  
      1 stk
        
                    orange paprika
                  
      4 stk
        
                    klase tomater
                  
      1 stk
        
                    håndfull persille
                  
      
      INGREDIENSER
INGREDIENSER
Frisk, rask, og mettende salat
Slik gjør du
Skyll kokte linser, bønner og mais godt. La det renne av seg.
Del agurk, rødløk, paprika og tomat i noenlunde like terninger. Finhakk persille
Visp sammen olivenolje, dijonsennep, flytende honning, sitronjuice, salt og pepper.
Bland alle ingrediensene sammen. Fordel på tallerkner eller i skåler og topp med kylling og tørkede chiliflak.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5