Murgh Makhani

Murgh makhani wrap

20 min | Enkel

Indisk inspirert wrap med kylling, linser, brent kokos og karri.

Ingredienser

1 dl
kokos
3 dl
gresk yoghurt
4 stk
store wrap
400 g
kokte linser
2 stk
rød paprika
1 stk
gul løk
2 stk
tomat
1 potte
koriander
0.5 dl
revet ingefær
2 ss
garam masala
2 ss
sukker
0.5 ss
chilipulver
0.5 ss
kardemomme
2 ss
flytende honning
3 dl
smør
1 stk
sitron (saften av)
0.5 stk
isbergsalat
2 ss
nøytral olje

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Indisk inspirert wrap med kylling, linser, brent kokos og karri.

Slik gjør du

Rist kokos i en tørr panne til den har fått en gyllen farge.

Kutt grønnsakene i passe strimler, tomatene og koriander kan hakkes i små biter.

Varm opp olje og smør i en stekepanne på middels varme. Tilsett ingefær, sukker og krydder. Rør rundt i et par minutter.

Tilsett kyllingen, grønnsakene og linsene og rør rundt i 1 minutt. Ta pannen av varmen og tilsett yoghurt, honning, sitronsaft og koriander. Sett til avkjøling.

Legg ut tortillalefsene og fyll med kylling blandingen. Strø på ristet kokos, frisk koriander og strimlet isbergsalat. Press litt sitronsaft over, rull sammen lefsen i matpapir og server.