Pizza Bianco med kylling, pærer og grønnkål
Ingredienser
Pizzadeig
Fyll
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En annerledes og inspirerende pizza som raskt blir en storfavoritt i husholdningen.
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 250 °C, hold stekeplaten i ovnen, slik at den blir varm.
DEIG:
Bland alle de tørre ingrediensene, tilsett vann og olje. Elt til en jevn deig. Kjevle ut deigen på bakepapir.
Visp crème fraîche slik at den blir litt rennende, og fordel den deretter på pizzadeigen. Ha på halvparten av chevreosten.
Ta den varme platen ut av ovnen og trekk bakepapiret med pizzaen til tallerkenen, stek i ovnen i ca 8minutter.
Dersom du ønsker varm kylling: Legg på den Spiseklare kyllingen og grønnkålen og stek ytterligere 2 minutter. Alternativt kan du bare legge kyllingen og grønnkålen på sammen med øvrige ingredienser.
Mens deigen er i ovnen, kan du tilberede de øvrige ingrediensene. Skjær pærene i biter eller skiver. Skrell og skiv rødbetene tynt.
Ta ut pizzaen. Topp deretter med pærer, resten av chevren, bjørnebær, nøtter, honning og salt og pepper.
Serveres umiddelbart.
Ha et godt måltid!
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Nudel kyllingsuppe
Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing