Pizza-Bianco-med-kyckling-päron-och-grönkål (1)

Pizza Bianco med kylling, pærer og grønnkål

30 min | God og lettlaget

En annerledes og inspirerende pizza som raskt blir en storfavoritt i husholdningen.

Ingredienser

Pizzadeig

4 dl
pizzamel
2.5 ts
bakepulver
0.5 ts
salt
4 ss
matolje
1.5 dl
kaldt vann

Fyll

2 pk
Spiseklar LÅRFILET BBQ
2 dl
creme fraiche
2 stk
pære
2 stk
rødbeter eller polenta
70 g
grønnkål
250 g
bjørnebær
200 g
chevre
2 ts
sitronskall, revet
1 dl
valnøtter
2 ts
honning
salt og pepper

INGREDIENSER

INGREDIENSER

En annerledes og inspirerende pizza som raskt blir en storfavoritt i husholdningen.

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 250 °C, hold stekeplaten i ovnen, slik at den blir varm.

DEIG:

Bland alle de tørre ingrediensene, tilsett vann og olje. Elt til en jevn deig. Kjevle ut deigen på bakepapir.

Visp crème fraîche slik at den blir litt rennende, og fordel den deretter på pizzadeigen. Ha på halvparten av chevreosten.

Ta den varme platen ut av ovnen og trekk bakepapiret med pizzaen til tallerkenen, stek i ovnen i ca 8minutter.

Dersom du ønsker varm kylling: Legg på den Spiseklare kyllingen og grønnkålen og stek ytterligere 2 minutter. Alternativt kan du bare legge kyllingen og grønnkålen på sammen med øvrige ingredienser.

Mens deigen er i ovnen, kan du tilberede de øvrige ingrediensene. Skjær pærene i biter eller skiver. Skrell og skiv rødbetene tynt.

 

Ta ut pizzaen. Topp deretter med pærer, resten av chevren, bjørnebær, nøtter, honning og salt og pepper.

Serveres umiddelbart.

Ha et godt måltid!