Ain' no thing like a chicken wing
Ingredienser
Kylling
Glaze
Pynt
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Asiatiske kyllingvinger ala vår eminente kokk Ruben
Slik gjør du
Kyllingvinger er noe som aldri går av moten! Min favoritt er panne glasserte
kyllingvinger med asiatisk twist! Her kan du lage glazen på forhånd og tilbrede hele retten i pannen.
Bland alle ingrediensene til glazen, slik at du har en fin og homogen masse. Denne kan du fint lage dagen før, eller timer før servering, eller tett opptil – avhengig av din tid. Et råtips er å lage dobbel porsjon med en gang 🙂
Legg kyllingvingene rundt i pannen slik at du fyller den. Hell over vann til du dekker vingene. Dette skal nå småkoke til nesten alt vannet er borte.
Når vannet har redusert heller du over marinade/glazen du har laget på forhånd.
Dette skal så puttre i 15 20 min på middels høy varme.
Pass på å bevege litt på vingene underveis slik at hele vingen blir dekket av glazen. Når marinaden/glazen har lagt seg som ett tykt lag rundt vingene er de ferdige.
Ta vingene ut av pannen, og hell resten av glaze over vingene.
Legg over på et serveringsfat og pynt med ristede sesamfrø, vårløk, og/eller finhakket koriander.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Nudel kyllingsuppe
Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing