Poke bowl med flammegrillet lårfilet
Ingredienser
Dressing
Ris
Stekt ananas
Salat
Kylling
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Sunn og spicy asiatisk poke bowl, perfekt til lunch eller middag.
Slik gjør du
Dressing
Lag dressingen først. Bland knust hvitløk, knust ingefær, soyasaus, sesamolje, brunt sukker og riseddik i en liten bolle.
Ris
Kok risen etter anvisning på pakken, og la den avkjøles.
Stekt ananas
Stek ananas skivene i en grill- eller cellofan stekepanne til de er gylne.
Poke bowl
Varm flammegrillet lårfilet i samme panne med litt olje på medium styrke.
Fordel kylling, ris og babysalat i to boller. Ha i stekt ananas, avokado, agurk, reddikker, soyabønner og ingerfær fordelt likt i bollene.
Dryss over vårløk og chili.
Bruk en spiseskje til å ringle over dressingen, spar litt til å ha ved siden av bowlen.
Dryss på sesamfrø og shichimi togarashi, og server.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Nudel kyllingsuppe
Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing