poke bowl

Poke bowl med flammegrillet lårfilet

20 min | Herlig

Sunn og spicy asiatisk poke bowl, perfekt til lunch eller middag.

Ingredienser

Dressing

1 fedd
hvitløk, knust
0.5 ts
ingefær, knust
1 ss
soyasaus
0.5 ss
sesamolje
1 ts
brunt sukker
2 ts
riseddik

Ris

100 g
basamti ris

Stekt ananas

6 skiver
fersk ananas

Salat

1 håndfull
babyspinat
0.5 stk
avokado, skivet
4 stk
reddik
0.5 stk
agurk, i strimler
6 ss
soyabønner, kokt
2 stk
vårløk, finsnittet
1 ss
syltet ingefær
1 ts
svarte sesamfrø
2 klyper
shichimi togarashi
0.5 stk
rød chili, hakket
Nyhet
Poke bowl

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Sunn og spicy asiatisk poke bowl, perfekt til lunch eller middag.

Slik gjør du

Dressing

Lag dressingen først. Bland knust hvitløk, knust ingefær, soyasaus, sesamolje, brunt sukker og riseddik i en liten bolle.

Ris

Kok risen etter anvisning på pakken, og la den avkjøles.

Stekt ananas

Stek ananas skivene i en grill- eller cellofan stekepanne til de er gylne.

Poke bowl

Varm flammegrillet lårfilet i samme panne med litt olje på medium styrke.

Fordel kylling, ris og babysalat i to boller. Ha i stekt ananas, avokado, agurk, reddikker, soyabønner og ingerfær fordelt likt i bollene.

Dryss over vårløk og chili.

Bruk en spiseskje til å ringle over dressingen, spar litt til å ha ved siden av bowlen.

Dryss på sesamfrø og shichimi togarashi, og server.

Nyhet
Poke bowl