
Poke bowl med flammegrillet lårfilet
20 min | Herlig
Ingredienser
Dressing
1 fedd
hvitløk, knust
0.5 ts
ingefær, knust
1 ss
soyasaus
0.5 ss
sesamolje
1 ts
brunt sukker
2 ts
riseddik
Ris
100 g
basamti ris
Stekt ananas
6 skiver
fersk ananas
Salat
1 håndfull
babyspinat
0.5 stk
avokado, skivet
4 stk
reddik
0.5 stk
agurk, i strimler
6 ss
soyabønner, kokt
2 stk
vårløk, finsnittet
1 ss
syltet ingefær
1 ts
svarte sesamfrø
2 klyper
shichimi togarashi
0.5 stk
rød chili, hakket

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Sunn og spicy asiatisk poke bowl, perfekt til lunch eller middag.
Slik gjør du
Dressing
Lag dressingen først. Bland knust hvitløk, knust ingefær, soyasaus, sesamolje, brunt sukker og riseddik i en liten bolle.
Ris
Kok risen etter anvisning på pakken, og la den avkjøles.
Stekt ananas
Stek ananas skivene i en grill- eller cellofan stekepanne til de er gylne.
Poke bowl
Varm flammegrillet lårfilet i samme panne med litt olje på medium styrke.
Fordel kylling, ris og babysalat i to boller. Ha i stekt ananas, avokado, agurk, reddikker, soyabønner og ingerfær fordelt likt i bollene.
Dryss over vårløk og chili.
Bruk en spiseskje til å ringle over dressingen, spar litt til å ha ved siden av bowlen.
Dryss på sesamfrø og shichimi togarashi, og server.
