Frittata med egg og spinat

Frittata med spinat og bacon

20 min | Rask og enkel

Italiensk eggrett til lunch eller middag

Ingredienser

Grønnsaker

140 g
bacon
0.5 stk
gul løk, finhakket
2 fedd
hvitløk, finhakket
100 g
sjampinjong
1 ts
salt
1 ts
tørket rosmarin
200 g
spinat

Eggblanding

10 stk
0.5 kopp
melk
200 g
revet ost

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Italiensk eggrett til lunch eller middag

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 200 grader

 

  • Finhakk løk og hvitløk, del sopp i skiver.
  • I en stor ovnsikker stekepanne steker du bacon til det er sprøtt. Ta ut baconet men la fettet være igjen i pannen til steking av løken.
  • Tilsett den gule løken og la den surre til den blir blank. Tilsett hvitløk og la det surre i ett minutt til, før du rører inn soppen og steker videre til den blir myk. Krydre med rosmarin og salt.
  • Så tilsetter du spinaten og rører til den faller sammen.

 

 

  • I en bolle visper du sammen egg, melk og rører inn osten. Hell i pannen og legg over baconskivene.

 

Stek frittata i ca. 10 minutter, til kantene er gyldenbrune og formen har satt seg.