Kai Jeow
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kai jeow er en tynn thailandsk omelett som serveres med ris eller kan nytes på godt brød.
Slik gjør du
Kok ris etter anvisning på pakken.
Finkutt vårløk, hvitløk og chili.
Pisk egg og fish sauce sammen i en bolle med en gaffel.
Varm opp litt solsikkeolje i en liten stekepanne, og tilsett hvitløk, vårløk og chili. La det steke et par minutter.
Tilsett de sammenpiskede eggene og stek på høy varme i ca 1 minutt til eggene holder seg sammen. Snu omeletten og stek den i 1 minutt på den andre siden.
Dryss over koriander og server omeletten på en seng av ris.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
Nudel kyllingsuppe
Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing