Kai jeow

Kai Jeow

10 min | Enkel

Kai jeow er en tynn thailandsk omelett som serveres med ris eller kan nytes på godt brød.

Ingredienser

1 ss
fish sauce
2 stk
1 stk
vårløk
2 fedd
hvitløk
2 stk
rød chili
1 håndfull
frisk koriander
100 g
basmati ris
1 ss
solsikkeolje

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Kai jeow er en tynn thailandsk omelett som serveres med ris eller kan nytes på godt brød.

Slik gjør du

Kok ris etter anvisning på pakken.

Finkutt vårløk, hvitløk og chili.

Pisk egg og fish sauce sammen i en bolle med en gaffel.

Varm opp litt solsikkeolje i en liten stekepanne, og tilsett hvitløk, vårløk og chili. La det steke et par minutter.

Tilsett de sammenpiskede eggene og stek på høy varme i ca 1 minutt til eggene holder seg sammen. Snu omeletten og stek den i 1 minutt på den andre siden.

Dryss over koriander og server omeletten på en seng av ris.