Flammegrillet filetburger på toast med egg, avokadokrem og spei

Helgetoast med flammegrillet filetburger

15 min | Enkel

Deilig sandwich til søndagsbrunchen

Ingredienser

1 pk
flammegrillet filetburger
2 stk
store brødskiver
1 ss
smør
2 stk
egg
1 ss
nøytral olje
1 stk
stor avokado
0.5 stk
lime
1 klype
havsalt
1 klype
pepper
Nyhet
Helgetoast med Flammegrillet kyllingfilet og egg

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Deilig sandwich til søndagsbrunchen

Slik gjør du

Avokadomos

Start med å lage avokadomos. Mos avokadokjøttet med en gaffel sammen med limesaft, havsalt og pepper.

 

Toast

Stek brødet gyllent i smør, og deretter filetburgerne hvis du vil ha de varme.

I en annen stekepanne varmer du opp nøytral olje til medium temperatur. Stek speileggene.

Dander toasten med avokadomos, Flammegrillet kyllingfilet og speilegg på toppen. Topp med valgfri garnityr.

Klimautslipp 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

Nyhet
Helgetoast med Flammegrillet kyllingfilet og egg