Klassisk eggerøre, til frokost eller kvelds

Klassisk eggerøre med godt tilbehør

10 min | God og lettlaget

God lunch eller kveldsmat, helt enkelt.

Ingredienser

Eggerøre

4 stk
egg
2 ss
melk
1 ss
olivenolje
1 klype
salt og pepper

Tilbehør

30 g
fetaost
6 stk
cherrytomater
6 skiver
spekeskinke
2 skiver
godt brød
100 g
crispsalat
Nyhet
Klassisk eggerøre med godt tilbehør

INGREDIENSER

INGREDIENSER

God lunch eller kveldsmat, helt enkelt.

Slik gjør du

Eggerøre

Visp sammen egg, melk, salt og pepper i en bolle.

Varm olivenolje i en panne og ha eggblandingen i pannen. La den surre på svak varme , rør av og til forsiktig rundt i pannen med en sleiv.

Ta eggerøren av pannen rett før den er ferdig og la den stå noen minutter, da får du en saftig og god eggerøre.

 

Salat

Lag krisp salat toppet med tomater og fetaost i terninger.

Server eggerøren med salat, spekeskinke og godt brød ved siden av.

Nyhet
Klassisk eggerøre med godt tilbehør