Kylling nachos

Kylling nachos

30 min | 30 minutter

En krispy og god nachos til filmkvelden eller fredagstacoen.

Ingredienser

1 glass
ferdig salsa
1 pose
tortillachips
1 glass
jalapeno
200 g
raspet cheddar ost
200 g
raspet jarlsberg ost
1 stk
avokado, i terninger
1 stk
jalapeno, renset og delt i skiver
1 stk
saften av lime
1 håndfull
frisk koriander, hakket
3 stk
vårløk, skivet
1 klype
salt

INGREDIENSER

INGREDIENSER

En krispy og god nachos til filmkvelden eller fredagstacoen.

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 200 grader.

Finn frem en stor ildfast form. Legg lag på lag med tortillachips, kylling og ferdig salsa. Pass på å spare litt av salsaen. Topp med osten, og sett det inn i ovnen. La det stå i ovnen til osten har smeltet i ca. 15-20 minutter avhengig av ovn.

Imens formen står i ovnen lager du avokadosalsa ved å blande sammen avokado, skivet jalapeno, lime juice, koriander, 3/4 av vårløken og en klype salt. Bland og press dette sammen ved bruk av en gaffel.

Ta kylling nachosen ut av ovnen, ha på resten av den ferdige salsaen, koriander, vårløk og jalapenos. Server med det samme med avokadosalsa ved siden av.