
Kyllinglår med soltørket tomat og ovnstekte poteter
Ingredienser
Kyllinglår i form
Poteter
Rømmedressing
Sidesalat
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Lun deilig kyllingform som passer til hverdags og til fest
Slik gjør du
Ovnstekt kyllinglår
Forvarm ovnen til 210 grader.
Finn fram en stor bolle og ha i kyllinglårene, olivenolje, Worcestershire saus, paprikakrydder, løkpulver, kumin, salt og pepper og bland godt sammen. Legg de over i en ildfast form. Stek dem i ca 35-40 minutter. Mot slutten av steketiden kan du sette ovnen på grill for å få sprøtt skinn.
Ovnstekte poteter
Kok potetene med skallet på til de er møre.
Ha de over på et stekebrett med litt olivenolje, paprikakrydder, løkpulver, kumin, salt og pepper og sett det inn sammen kyllingen. Stekes i ca 15-20 minutter.
Rømmedressing
Bland rømme med hakket dill, eplecider eddik og smak til med salt og pepper.
Side salat
Bland alle ingrediensene til salaten og ringle over litt olivenolje, salt, pepper og sitronsaft.

Kremet blomkålsuppe med kraft

Hjemmelaget kraft på hel kylling

Langtidsstekt kylling med karamellisert pære

Ovnsgrillet kylling med rotgrønnsaker, hasselnøtter og salvie

Kremet kyllinglår med byggryn og sopp

Høstlig kyllingsalat med tyttebærdressing

Øldampet helstekt kylling ala Ragnar

Karri kylling i tortilla wrap ala Hege