Kyllinglår-med-soyamarinert-agurksalat

Kyllinglår med soyamarinert agurksalat

min | God og lettlaget

Ingredienser

4 skt
kyllinglår
1 stk
agurk
2 stk
grillet paprika (kan kjøpes ferdig på glass)
2 ss
soyasaus
2 ss
sesamolje
1 ts
revet ingefær
1 stk
kryddermål cayennepepper
1 stk
saften av 1 stk lime
4 ss
peanøtter
Frisk koriander
Nyhet
Kyllinglår med soyamarinert agurksalat

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Slik gjør du

Rå kyllinglår krydres/marineres før de stekes i ovn på 180 -210° C i 35-45 minutter. Evt. varmes ferdig stekte lår i 15-20 minutter til skinnet er sprøtt.

 

Skrell og skjær agurken i biter, paprika stekes/grilles og blandes med soyasaus, sesamolje, revet ingefær, cayennepepper og saften av lime. Dryss over hakkede peanøtter og pynt med frisk koriander til slutt.

Serveres med ris eller nudler.

Nyhet
Kyllinglår med soyamarinert agurksalat