
Lasagne Tricolore
Ingredienser
Kjøttsaus
Ostesaus
Øvrig fyll
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Grillet paprika, spinat og parmesan-himmel
Slik gjør du
Sett ovnen på ca 180 grader
Stek løk, hvitløk og chili i olivenolje. Tilsett tomatpuré, sukker og oregano. Smelt noen minutter til. Tilsett kjøttdeig av kyllingfilet og brun til den får litt farge.
Tilsett knuste tomater og muligens litt rødvin. Salt og pepper. La sausen småkoke i omtrent 30 minutter på svak varme
Smelt smøret i en kjele. Visp inn melet. Hell i melk og visp sammen. Ha i salt, pepper og muskatnøtt. Visp sammen i ca 5 minutter til sausen tykner. Tilsett revet mozzarella og la koke noen minutter til på svak varme. Sett til side.
Montering
Ha litt av kjøttdeigsausen og bechamelsausen i bunnen av en ovnsform. Tilsett et lag lasagneplater og dekk til med mer bechamelsaus. Legg deretter lasagneplater med kjøttdeigsaus, bechamelsaus, grillet paprika og spinat. Avslutt med et lag bechamelsaus og dryss over med parmesan. Stek lasagnen i ovnen i ca 30-40 min.
Rester? Lasagnen er nesten enda bedre dagen etter.