Nirus pikante kyllingspyd
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En rask indisk rett som passer perfekt alene, eller som en del av et tapasbord.
Slik gjør du
Bløtlegg grillpinner i vann.
Riv ingefær og hvitløk på rivjern.
Bland alle ingrediensene godt sammen i en bolle, form til pølser og tre på spydd.
Legg spiddene på et bakepapirkledd stekebrett, og stek i 15 min. på 225 grader.
Pynt med løkringer og frisk koriander.
Retten smaker nydelig med raita som dip, papadam og mangochutney.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
Liknende oppskrift
Nudel kyllingsuppe
Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing