nirus pikante kyllingspyd

Nirus pikante kyllingspyd

20 min | Enkel

En rask indisk rett som passer perfekt alene, eller som en del av et tapasbord.

Ingredienser

400 g
Kyllingkjøttdeig
120 g
Løk i terninger
4 stk
Fedd hvitløk
1 ts
Ingefær
1.5 ts
Salt
1 ts
Chilipulver
1 ts
Malt korianderfrø
1 ts
Malt bukkehornkløver
40 g
Paprika kuttet i terninger
2 ss
Finsnittet frisk koriander
Nyhet
Nirus pikante kyllingspyd

INGREDIENSER

INGREDIENSER

En rask indisk rett som passer perfekt alene, eller som en del av et tapasbord.

Slik gjør du

Bløtlegg grillpinner i vann.

Riv ingefær og hvitløk på rivjern.

Bland alle ingrediensene godt sammen i en bolle, form til pølser og tre på spydd.

Legg spiddene på et bakepapirkledd stekebrett, og stek i 15 min. på 225 grader.

Pynt med løkringer og frisk koriander.

Retten smaker nydelig med raita som dip, papadam og mangochutney.

Nyhet
Nirus pikante kyllingspyd