Lårfilet i panne med spinat
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Middag klar på en, to, tre.
Slik gjør du
Varm olivenolje på medium styrke i en stekepanne. Ha i hvitløk og la det surre i ett minutt. Ha på paprikakrydder, oregano og timian, og rør godt i 30 sekunder.
Ha i spinat og artisjokker og bland godt sammen i 2-3 minutter.
Fyll på med kremost, og bland godt før du har i mozzarella og parmesan og la det smelte sammen. La det surre i 2 minutter.
Ha i matfløten litt etter litt. Krydre etter smak med salt og pepper. Stek lårfilet i pannen, sett på et lokk, skru ned varmen og la det stå i 10 minutter.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Liknende oppskrift
Nudel kyllingsuppe
Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing