
Sommerspyd med kyllingbryst
30 min | 30 minutter
Ingredienser
Kylling med marinade
400 g
Kyllingfilet
3 fedd
hvitløk
1 håndfull
timian
1 håndfull
basilikum
1 håndfull
rosmarin
1 dl
olivenolje
0.5 stk
sitron (saften)
1 klype
flaksalt
1 klype
sort pepper
Fetaostkrem
100 g
fetaost
2 ss
creme fraiche
1 ss
olivenolje
1 klype
chiliflak
Salat
0.5 pk
crispsalat
0.5 stk
moden mango
1 stk
stor avokado
1 neve
ristede mandler
1 ss
hvit balsamico
1 ss
olivenolje

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Herlige marinerte kyllingspyd med fetaostkrem og en sommerlig mangosalat. Perfekt for grilling.
Slik gjør du
Kylling med marinade
Finhakk urter og hvitløk, og bland alle ingredienser i en bolle. Skjær kyllingfiletene i biter og bland inn i marinaden. La kyllingen trekke i marinaden i kjøleskapet minst en time.
Stek eller grill kyllingen på medium varme til de er gjennomstekte.
Fetaostkrem
Bland fetaost og Creme Fraiche godt sammen i en liten bolle til du får en kremaktig konsistens. Hell over god olivenolje og flak av chili før servering
Mangosalat
Skyll og kutt salaten i gode biter. Ha i en bolle. Skjær mango i skiver og avokado i terninger og legg over salaten. Hell en klunk hvit balsamico og god olivenolje over. Dryss til slutt på hakkede, ristede mandler
Server med surdeigsbaguette i skiver.
