19-026 lokalt&enkelt 1x1

Sommerspyd med kyllingbryst

30 min | 30 minutter

Herlige marinerte kyllingspyd med fetaostkrem og en sommerlig mangosalat. Perfekt for grilling i sommerferien.

Ingredienser

Kylling med marinade

400 g
Kyllingfilet
3 fedd
hvitløk
1 håndfull
timian
1 håndfull
basilikum
1 håndfull
rosmarin
1 dl
olivenolje
0.5 stk
sitron (saften)
1 klype
flaksalt
1 klype
sort pepper

Fetaostkrem

100 g
fetaost
2 ss
creme fraiche
1 ss
olivenolje
1 klype
chiliflak

Salat

0.5 pk
crispsalat
0.5 stk
moden mango
1 stk
stor avokado
1 neve
ristede mandler
1 ss
hvit balsamico
1 ss
olivenolje
Nyhet
Sommerspyd med fetaost krem og mangosalat

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Herlige marinerte kyllingspyd med fetaostkrem og en sommerlig mangosalat. Perfekt for grilling i sommerferien.

Slik gjør du

Kylling med marinade

Finhakk urter og hvitløk, og bland alle ingredienser i en bolle. Skjær kyllingfiletene i biter og bland inn i marinaden. La kyllingen trekke i marinaden i kjøleskapet minst en time.

Stek eller grill kyllingen på medium varme til de er gjennomstekte.

 

 

Fetaostkrem

Bland fetaost og Creme Fraiche godt sammen i en liten bolle til du får en kremaktig konsistens. Hell over god olivenolje og flak av chili før servering

Mangosalat

Skyll og kutt salaten i gode biter. Ha i en bolle. Skjær mango i skiver og avokado i terninger og legg over salaten. Hell en klunk hvit balsamico og god olivenolje over. Dryss til slutt på hakkede, ristede mandler

Server med surdeigsbaguette i skiver.

Nyhet
Sommerspyd med fetaost krem og mangosalat