Kylling

Middagstips Kylling

Møt

KOKKENe

Restaurantbransjen har hatt mange utfordringer denne våren, og mange kokker har savnet gleden av å servere matglade gjester. Vi har vært på besøk hos tre spennende restauranter i Oslo. Her har vi utfordret kokkene til å imponere hverandre med hver sin fantastiske kyllingrett. Gleden av å kunne lage mat sitter sterkt hos alle, og vi har fått lov til å bli med inn på kjøkkenet for å bli inspirert til nye spennende middagstips. Under vil du få inspirasjon og oppskrifter på utfordrende retter som du kan lage hjemme.

Episode 1 – Max Episode 2 – Eirik Episode 3 – Stian Episode 4 – Simen

Se første episode

Max sin moderne

Sunday roast

En engelsk klassiker med en sofistikert vri – her kan du imponere på kjøkkenet!
Sunday roast er en tradisjonell engelsk matrett, og som navnet tilsier – serveres på søndager. Retten består av stekt kylling med tilbehør og er svært populær i Storbritannia. Her har kokken Max laget en helt spesiell moderne vri, som vil gi deg en fantastisk matopplevelse. Må prøves!

Se oppskriften Sunday roast her

Se andre episode

Eiriks nydelige posjerte

kylling asparges

Eirik har gitt oss gleden av å få oppskriften på hans posjerte kylling med ramsløk og parmesanskum. Dette er en festmiddag!
Å koke kyllingen er ikke så vanlig, men det gir deg en fantastisk saftig kylling i resultat. Med sesongvarer som hvit asparges og selvplukket ramsløk, har du en perfekt middagsrett man virkelig kan imponere med. Har du tid og gleden av god mat, er dette retten for deg.

Se oppskriften på Posjert kylling asparges

Gårdsklekket

Våre Gårdsklekket produkter passer perfekt til helgemiddagen. Ta deg god tid på kjøkkenet, og del maten med de du er glad i

Les mer om Gårdsklekket her

Kyllingen

Gode råvarer er et godt utgangspunkt for gode matopplevelser. Rettene som kokkene har laget for oss er laget med Gårdsklekket hel kylling.

Du finner Gårdsklekket produktene i Coop sine butikker

Se Tredje episode

Stians fantastiske

flatgrillede kylling

Her har Stian fra restauranten Kullt tatt oss med på en smakfull reise i grillverdenen. Er du en av dem som liker å gå all in når du griller? Følg med her! Her har vi oppskrift på en saftig flatgrillet kylling med kullbakt purreløk, grillet tomatsalat med røkt geitost, mangoldsalat, honningglaserte gulrøtter, og hvis ikke det er nok, toppes det med en smakfull ramsløk hollandaise saus. Perfekt festmiddag for hele familien. Bare å finne frem grillvottene og sette i gang!

Se oppskriften på Flatgrillet kylling her

Se FJERDE episode

Simons smakfulle

URTE OG HVITLØKSBAKT KYLLING

Simon fra Hasle Linie gastropub har satt sammen denne tradisjonelle og smakfulle retten med en urte og hvitløksbakt hel kylling fra Gårdsklekket. Perfeksjonert i all sin enkelhet med det riktige tilbehøret, er dette en oppskrift man kan komme tilbake til flere ganger.

Se oppskriften på ovnsbakt kylling her