Middagstips Meksikansk kylling
Lær å lag autentisk
Meksikansk mat
Da Daniel Marroquin flyttet fra Mexico til Norge, tok han med seg en kokkeutdannelse og erfaring fra en av de rikeste matkulturene i verden. En matkultur som handler om å samles rundt maten, og samtidig verdsette råvarene og få mest mulig ut av det man har.
Lær hvordan meksikansk mat skal lages, med langtidskokt kylling, bønner, salsaer og selvfølgelig tortillalefser laget på maismel. Om du virkelig til utfordre, har vi også fått hans egne oppskrift på kaktussalat og kylling brettet i bananblader.
Kylling adobado taco Mixiote kyllinglår Meksikansk tilbehørtaco med kylling
Om du skal starte et sted, så er ikke en autentisk meksikansk adobado kylling et feil utgangspunkt. Denne langtidsstekte kyllingen med adobo marinade er et perfekt utgangspunkt å kombinere med de klassiske tilbehørene. Så får du og alle rundt bordet akkurat den tacoen de vil ha. Kyllingen serveres selvfølgelig i en tortilla lefse, enten en du lager selv eller kjøper ferdig på butikken.
Se oppskriften på taco herGårdsklekket
Våre Gårdsklekket produkter passer perfekt til meksikansk mat. Ta deg god tid på kjøkkenet, og del maten med de du er glad i
Les mer om Gårdsklekket herKyllingen
Gode råvarer er et godt utgangspunkt for gode matopplevelser. Rettene som Daniel har laget for oss er laget med Gårdsklekket hel kylling og kyllinglår.
Du finner Gårdsklekket produktene i Coop sine butikker
Tre hemmeligheter bak en autentisk meksikansk middag
tilbehøret
Meksikansk mat. Herlige marinader og langtidsstekt kylling, kombinert med en rekke tilbehør som flere kjøkken senere har adoptert. Alt kombineres slik du vil, og spises i en tortilla lefse. Den familiekjære kulturen skinner virkelig igjennom når man ser hvordan bordene dekkes og hvordan alle de små rettene kombineres sammen. Har du lyst til å lære? Her er tre tips fra Daniel, for å heve den meksikanske middagen opp på et helt nytt nivå.
Et urgammel meksikansk festmåltid
Mixiote kylling
Drøm deg til Mexico med denne urgamle meksikanske kyllingoppskriften. Kylling har en helt sentral plass i det meksikanske kjøkkenet, og denne oppskriften har blitt videreført i generasjoner. Overrask middagsselskapet med en fantastisk mør kylling i bananblader og en kaktussalat på siden.
Se oppskriften her