Ostesmørbrød

Middagstips Ostesmørbrød

Raske og saftige

Ostesmørbrød

Lei av tørre og kjedelige brødskiver til lunsj? Finn frem kreativiteten og lag fantastiske smakfulle ostesmørbrød til alle anledninger! Nyt friske råvarer i kombinasjon med varm ost og mør kylling som smelter på tungen. Enten du skal i parken, stranda eller sitte inne en regnværsdag, vil disse fantastiske sandwichene gi deg masse energi og god metthetsfølelse. I disse fire unike oppskriftene finner du saftige hot melts med crispy skorpe, rennende ost, og mange deilige smaker.

Gratinert focaccia Mac’n cheese sandwich Italiensk ostesmørbrød Pineapple express toast

Gratinert focaccia

Med halloumi og kylling

Du trenger ikke en spesiell anledning for å lage denne saftige og smakfulle toasten! Tilbered raskt hjemme og pakk den med på sommerens utflukter og nyt der du er! Nydelig, lun focaccia med avokado, halloumi og kylling som passer perfekt til lunsj eller en god frokost. Alle de beste smakene på ett sted!

Se oppskriften på gratinert focaccia her

Mektig hot melt

Mac’n cheese sandwich

Mektig hot melt sandwich med Mac´n cheese og kylling. Perfekt som snack til fotballkampen eller når du skal kose deg på filmkveld med venner. Her har du en saftig smakskombinasjon med deilig mac’n cheese toppet med syrlig og frisk eple, jalapeño og selleri som gir denne sandwichen det lille ekstra kicket!

Se oppskriften Mac’n cheese sandwich her

SPISEKLAR

Spiseklar serien passer perfekt til deg som vil ha rask og enkel mat. Finn frem gode oppskrifter, og bruk tiden på å nyte maten fremfor å lage den.

Les mer om Spiseklar her

Kyllingen

Enkle og gode proteinkilder er et godt utgangspunkt for gode matopplevelser. Sandwichene vi har laget her er satt sammen med kylling fra serien Spiseklar.

Du finner Spiseklar produktene i Coop sine butikker

Se alle våre spiseklare produkter her

Saftig Italiensk

Ostesmørbrød

Har du brød som begynner å bli tørt? Lag deg et Italiensk inspirert ostesmørbrød på surdeigsbrød med kylling og mozarella som smelter i munnen! Du kan velge å legge den på grillen, i ovnen eller på toastjernet, og alltid få en sprø skorpe med myk og saftig mozarella. Denne oppskriften er rask og enkel, og passer både som medbrakt på tur, eller til late dager tilbrakt hjemme eller på hytta.

Se oppskriften på Italiensk ostesmørbrød her

Kylling og ananas toast

Pineapple express

Freshere toast finnes ikke! Denne nydelige toasten med kylling og ananas passer perfekt til fartsfylte sommerdager. Unn deg en ordentlig god gratinert toast til lunsj, om det er piknik i parken med venner, eller på overnattingstur i marka. Pakk den i folie og legg på grillen, så får du en fersk og smakfull sommerlunsj!

Se oppskriften på Pineapple express her

Inspirert? Se flere sommerlige oppskrifter under

Sommerens salater

Trenger du enkle men gode tips til sommerlunsjen? Varme sommerdager byr på god mat og drikke til alle anledninger. Vi har samlet noen enkle og friske kyllingsalater som du kan nyte i varmen. En garantert frisk opplevelse. God sommer!

Se oppskrifter på salater her

Tid for grill

Det er endelig klart for varme sommerkvelder og den fantastiske lukten av grillmat som sprer seg i nabolaget. Kylling er både godt og enkelt å grille. Vi har samlet våre beste grilloppskrifter med Gårdsklekket.

Se oppskrifter på grill her

Celines raske retter

God mat trenger ikke være komplisert for å være godt, og det trenger heller ikke ta lang tid. Her er Celines 5 enkle retter med kun 5 ingredienser. Med Spiseklar lårfilet er disse rettene perfekte til hverdagens middager og lunsjer!

Se oppskrifter på enkle retter her