Sommerens salater

Middagstips Sommerens salater

Friske og enkle

Sommersalater med kylling

Trenger du enkle men gode tips til sommerlunsjen? Varme sommerdager byr på god mat og drikke til alle anledninger. Friske og sommerlige salater er det perfekte måltidet til både piknik på stranden, parken med venner eller god middag i hagen med familien. Vi har samlet noen enkle og friske kyllingsalater som du kan nyte i varmen. God sommer!

Grillet paprikasalat Kremet pastasalat Asiatisk nudelsalat Cæsar salat

Mettende og god kyllingsalat

Grillet paprikasalat

Nyt en herlig paprikasalat med honningmarinert ost. Denne retten kan du servere som både lunsj og middag, og passer perfekt inn som en enkel og rask grillrett. Visste du at paprika inneholder omtrent tre ganger mer C-vitamin enn appelsiner? Kos deg i sommer med god samvittighet!

Se oppskriften grillet paprika her

Perfekt til piknik

Kremet pastasalat med kylling

Om du skal en tur i parken eller nyte livet på stranden i sommer, vil vi anbefale oppskriften på denne saftige kyllingsalaten. Med Spiseklar kylling trenger du ikke stjele mye tid for å lage noe ordentlig godt. Legg ved et ferskt loff ved siden av og nyt smaken av sommer. Enkelt og raskt.

Se oppskriften på kremet pastasalat her

SPISEKLAR

Spiseklar serien passer perfekt til deg som vil ha sunn og enkel mat. Finn frem gode oppskrifter, og bruk tiden på å nyte maten fremfor å lage den.

Les mer om Spiseklar her

Kyllingen

Enkle og gode proteinkilder er et godt utgangspunkt for gode matopplevelser. Salatene vi har laget her er satt sammen med kylling fra serien Spiseklar.

Du finner Spiseklar produktene i Coop sine butikker

Se alle våre spiseklare produkter her

Klassisk og knasende salat med kylling

cæsar salat

Klassiker med en vri – dette er snacks! Her har vi oppskrift på en knasende og god cæsarsalat med parmesanchips. Denne vil gi deg en fantastisk matopplevelse i sommervarmen. Lag din egen hjemmelagede cæsar dressing fra bunn av, det er enklere enn man skulle tro, og smaker nydelig. Del et godt måltid med venner og kjente med denne enkle og raske sommersalaten.

Se oppskriften her

Noe utenom det vanlige

Asiatisk nudelsalat med kylling

Drøm deg til Asia med denne fantastiske asiatiske nudelsalaten. Overrask middagsselskapet med en fantastisk kyllingsalat med pac soi og friske grønnsaker. Denne retten passer også perfekt å ta med på sommerlunsjen og imponere med en annerledes og spennende sommersalat. Ikke glem at salater også kan gi mange sterke og gode smaker!

Se oppskriften her