Flammetgrillet filetburger med brioche burgerbrød med spicy col
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Briocheburger med spicy coleslow

20 min | Enkel

En sunn og saftig burger med kyllingfilet

Ingredienser

Spicy coleslaw

0.5 stk
nykål
0.5 stk
rødkål
0.5 stk
grønt eple
1 stk
grønn chili
1 stk
håndfull koriander
4 ss
majones
1 ts
dijon sennep
1 klype
salt
1 klype
pepper

Sennepsdressing

4 ss
dijon sennep
2 ss
flytende honning
0.25 stk
sitron
1 klype
salt
1 klype
pepper

Briocheburger

1 pk
kyllingfilet
4 stk
brioche hamburgerbrød
2 ss
smør
1 stk
hjertesalat
0.5 stk
rødløk
1 stk
glass cornichons
Nyhet
Briocheburger med spicy coleslaw

INGREDIENSER

INGREDIENSER

En sunn og saftig burger med kyllingfilet

Slik gjør du

Spicy Coleslaw

Finsnitt nykål og rødkål. Rasp eplet. Kutt chili i tynne skiver. Finhakk koriander.

Bland sammen majones, dijonsennep, salt og pepper i en bolle. Vend inn resten av ingrediensene til coleslawen. Sett til side.

 

Sennepsdressing

Visp sammen alle ingrediensene til sennepsdressingen.

Briocheburger

Stek briochehamburgerbrødene i panna med litt smør.

Stek kyllingfileten raskt i panna.

Smør sennepsdressing i bunnen og toppen av briochehamburgerbrødene. Dander med hjertesalat og coleslaw i bunnen.

Legg på kyllingen og topp med litt ekstra coleslaw og finsnittet rødløk.

Server sammen med pickes/cornichons.

 

Klimautslipp 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

Nyhet
Briocheburger med spicy coleslaw