denstoltehane_5-e1530705577183

Kyllingfiletburger med potetbåter

min | God og lettlaget

Velsmakende burgere med aioli og cheddar. Oppskrift fra Gitte & Filip.

Ingredienser

0 kg
2 kyllingfileter
0 kg
2 hamburgerbrød
0 kg
Cheddarost
0 kg
Bacon
0 kg
Salatblader
0 kg
1 stor tomat
0 kg
Sennep
0 kg
Aioli
0 kg
POTETBÅTER:
0 kg
4–6 poteter
0 kg
Hvitløksfedd
0 kg
Olivenolje
Nyhet
Kyllingfiletburger med potetbåter

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Velsmakende burgere med aioli og cheddar. Oppskrift fra Gitte & Filip.

Slik gjør du

Kok opp vann i en kasserolle og la potetene koke til de er omtrent halvkokt. Skjær dem i båter og ha i en ildfast form med hvitløksfedd, olivenolje og litt havsalt. Sett ovnen på 200 grader.

Legg kyllingfiletene i en annen ildfast form, og bak kyllingen og potetene i ca. 20 minutter.

Skyll og skjær opp salatblader og tomatskiver. Stek bacon i pannen.

Når kyllingfiletene er nesten ferdige tar du de ut. Skru opp temperaturen til 250 grader. Legg på ost og sett kyllingfiletene inn igjen. La poteter og kylling få en ekstra liten stekekant og la osten smelte.

Ta ut poteter og kylling og varm brødet i ovnen i noen minutter. Server kyllingburger med frisk salat og tomat, bacon, sennep, aioli og potetbåter.

Nyhet
Kyllingfiletburger med potetbåter