Frokostmuffins
40 min | God og lettlaget
    Ingredienser
8 stk
        
                    egg
                  
      1 dl
        
                    matfløte
                  
      0.5 ts
        
                    cayennepepper
                  
      1 klype
        
                    sort pepper
                  
      0.5 ts
        
                    bakepulver
                  
      2 ss
        
                    frisk basilikum, finhakket
                  
      300 g
        
                    bacon, stekt og kuttet i terninger
                  
      2 dl
        
                    revet ost
                  
      2 stk
        
                    vårløk, finhakket
                  
      INGREDIENSER
INGREDIENSER
Eggmuffins som passer godt til frokost, eller til å ha med i matpakken.
Slik gjør du
Forvarm ovnen til 190 grader.
Stek bacon sprøtt i en panne, del i terninger.
Finn frem en stor bolle og pisk sammen egg, fløte, cayenepepper, pepper og bakepulver.
Fordel revet ost, baconterninger, finhakket vårløk og finhakket basilikum i muffinsformer. Hell over eggeblandingen til den nesten fyller opp til kanten.
Stek midt i ovnen i 20-25 minutter til de er faste og gjennomstekte.
Pynt med friske basilikumblader.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5