eggerore med tomat

Eggerøre med pannestekte cherrytomater

15 min | Enkelt

Nydelig eggerøre med cherrytomater stekt i hvitløk med parmesan og basilikum

Ingredienser

3 stk
1 ss
smør
1 håndfull
basilikum, hakket
2 fedd
hvitløk
100 g
parmesan, revet
6 stk
cherrytomater
1 ss
olivenolje
1 klype
salt og pepper

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Nydelig eggerøre med cherrytomater stekt i hvitløk med parmesan og basilikum

Slik gjør du

Eggerøre:

Knekk eggene i en bolle og pisk de sammen med en gaffel.

Ha smøret i en stekepanne og smelt det på medium varme. Tilsett eggene og rør de sammen med en slikkepott.

Når du har oppnådd ønsket konsistens ta røren av platen og tilsett hakket basilikum, revet parmesan, salt og pepper.

 

Pannestekte cherrytomater:

Finkutt hvitløken.

I en stekepanne tilsetter du olivenolje og varmer opp til høy varme.

Ha i hvitløken og tomatene og stek i 3-4 minutter.

Server på en tallerken sammen eggerøre og godt brød.