_-8 kopi

Hurtigsyltet løk

20 min | Enkel

Passer godt i kyllingsalat, til helstekt kylling, eller på brødskive med stekt og skivet naturell

Ingredienser

1 stk
rødløk
1 stk
lime
1 dl
edikk
1 ss
sukker
1 ts
salt

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Passer godt i kyllingsalat, til helstekt kylling, eller på brødskive med stekt og skivet naturell

Slik gjør du

Skjær løken i to. Fjern skallet, men behold roten på. Da er det enklere å finhakke løken. Skjær et par snitt mot roten, og så et par snitt rett ned gjennom løken. Deretter finhakker du løken så du sitter igjen med små, jevne biter.

Bland sammen eddik, limejuice, sukker og salt i en bolle. Ha den finhakkede løken oppi og rør rundt så alt er dekket. La det stå 20-30 minutter før bruk.

Oppbevar løken i hurtigsyltelaken i kjøleskap i opptil fem dager, eller så lenge det lukter godt. Bruk sansene!