
Klassisk butter chicken med poppadums
Ingredienser
Butter chicken
Poppadums
Raita
Kikerter med spinat
Salat
Garnityr og saus
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Drøm deg til India med indisk butter chicken med raita, poppadums og godt tilbehør.
Slik gjør du
Butter chicken:
- Ha butter chicken saus i en medium stor kasserolle og varm opp på middels styrke mens du rører. Etter 5 min. senk varmen, og ha i kyllingen. Sett på et lokk og varm opp i ca. 5 min. Rør underveis. Når den er ferdig strø over hakket koriander.
- Kok risen etter anvisning på pakken.
Poppadums:
Følg anvisningene på pakken.
Raita:
- Kutt grønnsakene.
- Bland mint, koriander, cumin, sukker, salt, grønn chili, agurk og gresk yoghurt i en bolle og rør godt sammen.
Kikerter med spinat:
- Skyll kikertene og ha de over i en medium stor kasserolle. Bland inn garam masala, cumin, gurkemeie, salt og cayennepepper. Bland godt sammen og la det småputre i ca. 5 min. Senk varmen på platen og ha i spinaten. Rør godt sammen i 1-2 minutter.
Salat:
- Kutt grønnsakene.
- Bland alle ingrediensen godt sammen.
Garnityr og saus:
Kutt opp lime i båter og chilien i skiver.
Ha salat, butter chicken, kikerter, salat, ris og raita over i små boller, og topp med garnityr.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

Liknende oppskrift

Nudel kyllingsuppe

Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter

Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott

Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker

Crispy Chicken Burger med chipotle mayo

Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney

Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw

Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing